top of page
Over ons

​​Malena     Lunatango     2HB     Katrinksi     TangoLeike     Abanicos

IMG_0107.JPG

MALENA

Wie zijn we ?

Malena begon in 2013 met de verkoop van Spaanse waaiers. In 2014 leerden we Lunatango kennen en waren onmiddellijk overtuigd van de kwaliteit en stabiliteit van hun schoenen. Sindsdien kan je ons vinden op evenementen in België, Nederland en Duitsland, of langskomen in onze demoruimte in Antwerpen.

Onze missie: "Onze klanten een superieure danservaring bezorgen dankzij onze elegante, stabiele en kwalitatieve dansschoenen."

tangoschoenen chaussures de tango Antwerpen België

Lunatango creators Marie & Diego

LUNATANGO

Tangoschoenen handgemaakt in Buenos Aires, met liefde en zorg ontworpen door dansers voor dansers.

Diego & Marie, hij uit Buenos Aires, zij uit Parijs. Ze houden van tango en ontmoetten elkaar op een milonga in Boedo, Buenos Aires. Hun liefde en passie voor de tango resulteerde in een prachtige collectie tangoschoenen. De schoenen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden met oog voor comfort, elegantie en stabiliteit. Alle materialen zijn met zorg uitgekozen en verwerkt.

 

Kenmerken: Alle modellen worden gemaakt uit de beste materialen. Lederen zolen, binnenzolen en voering. Hakhoogte en hellingshoek zorgen ervoor dat je met zeer grote stabiliteit kunt dansen. Schokabsorberend siliconen voetbed voor maximaal comfort. Zacht kussen onder de middenvoetsbeentjes. Handgemaakt in Buenos Aires.

Katrinski flats

KATRINSKI

Een mix van Latijnse vrouwelijkheid en Zweedse comfortabele en praktische denkwijze

Katrin Urwitz was een pruikenmaker en visagiste in Zweden. Ze begon tango te dansen in Buenos Aires. Dit wekte haar interesse in schoenen en hoe ze gemaakt worden. Als resultaat van deze persoonlijke reis begon ze met Katrinski. Het grootste deel van de productie doet ze zelf, van idee tot ontwerp en doorheen alle stappen naar een afgewerkt paar schoenen.

Eigenschappen Flats: Alle schoenen zijn gemaakt van leder met lederen voering. Flexibele basis van pvc voor maximaal comfort. Kan gedragen worden voor alledaags gebruik. Kleine verhoging in de hiel. Gedempte binnenzool. Elk paar is handgemaakt en uniek. Gemaakt in Buenos Aires.

2HB artesan production

2HB

Absolute innovatie van dansschoenen bereikt door de stijl en kwaliteit van Italiaanse ambachtelijke traditie

2HB werd geboren om de traditie van handgemaakte, ambachtelijke schoenen te eren. Sinds 1962 werkten we volgens de hoogste productienormen. Onze collecties vertegenwoordigen de absolute innovatie van de dansschoenen die bereikt worden door de stijl en de kwaliteit van de Italiaanse ambachtelijke traditie.

Kenmerken: Alle schoenen zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen. Flexibele of vaste schacht. Lederen zolen of zolen uit buffelleder. Handgemaakt in Italië.

Leike

TANGOLEIKE

Tango Leike is 100% passie gecombineerd met

100% Italiaans vakmanschap

Fernando Eidis richtte TangoLeike op in Buenos Aires. Leike is de naam van Frenando's moeder en de eerste keer dat ze de naam gedrukt zag, verscheen er een glimlach op haar gezicht. Fernando haalt zijn inspiratie uit het leven en de natuur. In 2013 versmolt het merk met succes Argentijnse passie en Italiaans vakmanschap. TangoLeike heeft een elegante schoenenlijn voor vrouwen met hallux valgus, zodat je de hele nacht kan dansen.

Kenmerken: Alle modellen kunnen worden gemaakt met een hak van 55 mm, 75 mm of 85 mm. Schokabsorberend voetbed voor maximaal comfort. Zacht kussen onder de middenvoetsbeentjes. Superflexibele lederen zool. De schoenen worden alle met de hand gemaakt in de werkplaats van Leike in Italië.

bottom of page