top of page
Bienvenida Welcome Home

Welkom bij Malena

HAPPY TANGO FEET

tangoschoenen uit Buenos Aires en Italië om de hele nacht te dansen

NET BINNEN

ONZE COLLECTIE

Onze merken

Lunatango (Buenos Aires)

Katrinski (Buenos Aires)

2HB (Italy)

Tango Leike (Buenos Aires/Italy)

Spaanse Waaiers

Dia2.JPG

Malena's Story

Ongeveer 20 jaar geleden werd ik besmet met het tangovirus. Door de jaren heen heb ik talloze uren gedanst en veel tangoschoenen versleten. Wat mij deed afvragen: bestaat er een elegante tangoschoen die als gegoten zit?

Op zoek naar deze elegante comfortabele schoen kwam ik Lunatango tegen. Schoenen ontworpen door Marie, een Franse studente, en Diego, een Argentijnse tangodanseres, die elkaar ontmoetten in de milonga's in Buenos Aires. Uit liefde voor elkaar en voor de tango werd Lunatango geboren. Ze maken de tangoschoen waar ze als danser altijd van droomden. Eén waarmee je de hele nacht kunt dansen, comfortabel, stabiel, elegant en zonder franjes. Tijdens onze persoonlijke kennismaking ben ik de schoenen aan het passen en het is meteen duidelijk. Dit is 'm! De schoen die ik zocht.

Al 10 jaar zorg ik ervoor dat jij alleen maar aan je schoenen hoeft te denken wanneer je je klaarmaakt om naar een milonga te vertrekken. Want blije tangovoeten, dat is ons doel!

Sinds enige tijd is de collectie uitgebreid met onder meer de fantastische Katrinski flats en vintage schoenen, ideaal tijdens de les en om leiding te geven. Met Tango Leike breng ik de zuidelijke frivoliteit van Italiaans design naar het noorden en laat ik dames met wat bredere voeten genieten van een comfortabel dansavondje. Mannen kunnen ook kiezen voor 2HB, een familiebedrijf dat al 3 generaties gespecialiseerd is in het maken van dansschoenen.

Wil jij ook blije tangovoeten? Bezoek dan zeker onze showroom! En vergeet niet om vooraf een afspraak te maken.

Abrazos,

Ann

Lunatango Gota Beige 85mm.jpg

KOM EENS LANGS

Kom ons bezoeken in onze demoroom in Antwerpen

en vindt de perfecte schoen voor jouw voeten

wij werken enkel op afspraak


NIEUWS
 

bottom of page